|
درخواست افزونه آگهی چیزی شبیه ایستگاه
|
|
۱۲-۸-۱۳۹۲, ۰۵:۳۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درخواست افزونه آگهی چیزی شبیه ایستگاه
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
یه سوال ، چه افزونه یا افزونه هایی هستند که مخصوص آگهی باشند و " کاربران " بتوانند در سایت آگهی خودشان را درج کنند و یا محصول یا محصولات خودشان را بگذارند هر چی که به نظرتون میرسه یا سراغ دارید بگید و معرفی کنید شاید کارساز باشه خواهش می کنم ، ممنون میشم - مرسی.... |
|||
|
۱۲-۸-۱۳۹۲, ۰۶:۲۹ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست افزونه آگهی چیزی شبیه ایستگاه
درود بر شما
به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. توجه کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
۱۲-۸-۱۳۹۲, ۰۷:۱۵ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون از پاسخ شما
افزونه ی خوبی هست - دوستان دیگر هم اگر موردی سراغ دارند یا پیشنهادی دارند لطف کنند بگن شاد بوده ایم و شادی بخش دیگران - اما زمانیست که دیگر کسی آدم حسابمان نمی کند آیا چیزی تو این مایه ها سراغ دارید که به rsmembership هم متصل بشه یا راهی داره ؟ |
|||
|
۱۲-۸-۱۳۹۲, ۰۹:۳۱ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نظر شما برای ایجاد سایتی مثل ایستگاه بهتره از zoo استفاده کنم یا k2 که کاربران بتونند پروفایل خودشون رو داشته باشند
و در عینن حال تبلیغ خودشون یا کالاشون رو در سایت بگذارند و اینکه برای عضویت در سایت حق عضویت پرداخت کنند من به rsmembership فکر کردم - آیا آر اس با چیزای دیگه ای هم وصل میشه که بتونه کاری شبیه سایت ایستگاه انجام بده پیشاپیش ممنون از لطف و نظرتون و کمک تون ... ممنونم ، مرسی ... |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان