|
كمك فوري: مشكل در منوهاي قالب بعد از انتقال به هاست
|
|
۲۸-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۲۰ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
كمك فوري: مشكل در منوهاي قالب بعد از انتقال به هاست
سلام
سايت زير را نگاه كنيد mog.naxo.ir منوها را نگاه كنيد و همچنين زير منوهايش را ولي بعد از انتقال اين مشكل ايجاد شده است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منو ها را نگاه كنيد ممنون از لطف همگان |
|||
|
۲۸-۲-۱۳۹۱, ۱۱:۴۲ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: كمك فوري: مشكل در منوهاي قالب بعد از انتقال به هاست
مشکلی مشاهده نشد.
گاهی به خاطر سرعت نت و یا سرور جاوا یا سی اس اس لود نمیشه و باعث این مشکل میشه. |
|||
|
|
۲۸-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز منوها درست مثل سایت دمو عمل می کنند و مشکلی ندارند و همونطوری که آقای گنجی عزیز گفتند میتونه یکی از ایرادات به خاطر لود نشدن بخش یا قسمتی از قالب باشه،پیشنهاد می کنم که حتما از چند مرورگر استفاده کنید یا کش مرورگر خودتون رو خالی کنید و دوباره تست کنید
|
|||
|
|
۲۸-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من مجبور شدم بسته را پاك كنم و مجدد نصب كنم
و الان درست شد ولي يك مشكل ديگر دارم آن هم مشتري من هاست پلاسك خريد من مشكل منو ها را با پاك كردن بسته قبلي و دوباره نصب كردن بسته حل كردم اما الان يك مشكل اساسي دارم من دارم با براي سايت يك قسمت پروفايل درست مي كنم آن هم با سي بي دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولي در بخش كاربري مشكل دارم وارد سايت شويد نام كاربري : 1200 پسورد :123321 ولي در دمو اينطوري نيست با همان نام كاربري و پسورد وارد سايت دمو مي توانيد بشويد بعد هم از طريق منو سمت چپ وارد پروفايل شويد ممنون مي شوم راهنمائي بفرمائيد |
|||
|
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۸:۴۷ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شرمنده من با موبایل املاین بودم و نمیتونستم سایت رو ببینم.
ولی نگفتید فرق این با دمو چیه. |
|||
|
۲۹-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۰۸ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
مشكل در نشان ندان تب ها است به دو عكس زير كه براي سايت اصلي است توجه بفرمائيد و عكس زير هم براي دمو است ! |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان