|
نمایش عنوان ماژول در ستون دیگر یک جدول
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۴:۲۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نمایش عنوان ماژول در ستون دیگر یک جدول
سلام و عرض ادب
یک سوال داشتم ، میخواستم بدون فرض کنیم یک جدول داریم با دو ستون اگر خود ماژول رو در یک ستون قرار بدیم ، میشه عنوان ماژول رو توی یه ستون دیگه گذاشت؟ کد مربوط به این کار چیه؟ |
|||
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۲۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نمایش عنوان ماژول در ستون دیگر یک جدول
خیر دوست عزیز عنوان ماژول زیر مجموعه ای از خود ماژول حساب میشود و نمی توان یکی را در یک ستون و دیگری را در ستون دیگر قرار داد . مگر اینکه بخواهید ساختار جوملا را تغییر دهید.
|
|||
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از لطفتون ممنونم
ولی چه بد! من تو خیلی از سایتهای جوملایی دیدم که عنوانش بالای اونه و با یک استایل خاص نمایش داده شده ، اون چیه پس؟ |
|||
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۴۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شدن که میشه
کار نشد نداره شما یک دمو از اون سایتهایی که دیدید قرار بدید تا بررسی بشود |
|||
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۴۹ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ببینید شما فرمودید در دو ستون . منظورتان ستون بود یا ردیف ؟ فرمودید در دو خانه جدول قرار بگیرد .
اگر می خواهید استایل عنوان ماژول ها را تعویض کنید این کار شدنی است . |
|||
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۵۸ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
الان در نمونه زیر ببینید ، عنوان ماژول توی یه طراحی و بکگراند قشنگ قرارگرفته
خب دقیقا توی استایل چی باید نوشته بشه که مربوط بشه به عنوان ماژول ؟ این مربوط به قالب تابناک هزاره از سایت جومیناست ![]() اما کاری که من میخوام بکنم یه خورده فراتر از اینه ، من میخوام عنوان ام سمت راست ماژول نمایش داده بشه ، مثلا توی عکس زیر توی اون کادر آبی قرار بگیره :
|
|||
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۰۴ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تگ عنوان ماژول h3 هست .
برای این کاری که شما می خواهید انجام دهید می توانید با کلاس ماژول به هر نوع از ماژول های خود یک عنوان + بک گراند اختصاص دهید و این کار شدنی است . تصویر خود را که می خواهید قرار دهید تهیه کنید و دموی سایت خود را هم قرار دهید تا بگویم چه باید بکنید . |
|||
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۰۷ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از لطفتون
تصویر که این هست ![]() من میخوام عنوان ماژول توی کادر سمت راستی درج بشه از بالا به پایین دمو هم نمیدونم یعنی چی چیکار باید انجام بدم؟ |
|||
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۲۲ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
از همین تصویر می خواهید استفاده کنید ؟ دقیقاً همین تصویر می خواهید در سایت قرار گیرد ؟ تصاویر با کیفیت تر و زیبا تری می توان طراحی کرد که بستگی به رنگ بندی قالب سایت شما دارد .
منظور از دموی آنلاین آدرس سایت خودتان است . سایتی که قرار است این تغییرات داخل آن داده شود . |
|||
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۲۸ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دموش این آدرسه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: Untitled-1.jpg]](http://nasl3vomi.persiangig.com/image/Untitled-1.jpg)