|
چگونگی افزودن منو آبشاری
|
|
۲۵-۶-۱۳۹۳, ۰۸:۲۹ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چگونگی افزودن منو آبشاری
با سلام و خسته نیاشید
بند از قالب مرکز نرم افزار استفاده میکنم و میخواهم بدانم آیا امکان دارد منوی آبشاری این قالب تا 4 منو تو در تو بشود بطور مثال میخواهم قسمت موبایل این گونه باشید موبایل > نرم افزار > نرم فزار اندروید > شبکه های اجتماعی و . . . ![]() آدرس سایت برای اینکه مشاهده کنید چگونه نمایش میده الان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۱۲:۵۰ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چگونگی افزودن منو آبشاری
این طور تنظیم کردم
![]() مشکل من این است بیشتر از یک ستون کشویی نشان داده نمیشود منو میخواهم تقریبا مانند این سایت شود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا کمک کنید ماژول Maximenu CK هم استفاده کردم همینطور است |
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۲:۵۶ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز سایت منو ببینید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میخواید مثل قسمت کفشدوزک احساس باشه که یک منو به اسم اس ام اس داره و اون منو هم به قسمتهای دیگه تقسیم میشه |
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۵:۰۸ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله دقیقا البته در سطح های بیشتر مانند این
|
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۶:۱۱ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خب شما نصف کار رو رفتید باید به قسمت مدیریت منو ها برید البته قبل از هرکاری یه مجموعه به اسم منویی که میخواید بسازید بسازید،از قسمت مدیریت منوها روی گزینه جدید کلیک کنید از اینجا نوع آیتم رو مجموعه بلاگ قرار بدید و از همه مهم تر قسمت گزینه مادر هست که اینجا این منوی جدید رو میتونید به اون منویی که میخواید اضافه بشه مثلا مالتی مدیا بچسبونید به همین ترتیب هرچقد منو که میخواید بسازید بسازید ناگفته نماند که همیشه گزینه مادر رو اون منویی قرار بدید که میخواید این منو بهش اضافه بشه
موفق باشید |
|||
|
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۶:۲۳ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مرد مومن خدا عکس اول نشان گر همین مطالب شماست من کل تنظیمات رو انجام دادم اما از یک سطح بیشتر کشویی نمیشه مشکل اینجاست!!! داخل سایت برید ببینید چطور نمایش میدهد
|
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اگر اشتباه نکنم این برمیگرده به قالب شما ،شما باید از اونجایی که قالب رو خریداری کردید بپرسید ببینید جریان چیه احتمالا باید در کدهای قالب دستکاری کنید ،شما به وبسایت طراحی قالب تیکت بزنید مشکلتون رو حل خواهند کرد اگر اونجا گفتن که مشکلی برای اضافه کردن منو ندارید به یکی از مدیران دسترسی بدید براتون مشکل رو بررسی کنند چون طبق قوانین بنده نمیتونم دسترسی بگیرم ازتون
|
|||
|
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۷:۱۰ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
مشکل اینجاست که دوهفته است تیکت زده ام و کسی جواب گو نیست :(یکی از دوستان گفته است
نقل قول: قالب شما از hikashop استفاده میکنه که تجاری هست و برای ایجاد این منو میبایست patch آن خریداری بشه پیشنهاد میکنم قالبتون رو عوض کنید که مشکلتون حل بشه |
|||
|
۲۶-۶-۱۳۹۳, ۰۸:۳۴ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
مگه شما این قالب رو خریداری نکردید؟ چون بنده به سایت سازنده قالبتون که سرزدم این قالب فروشی بود اگر اینطور هست که موظف هستن مشکلتون رو حل کنن به مدیریت سایت تیکت بزنید
|
|||
|
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۱:۳۳ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
کلا منو قالب رو غیرفعال کنید و از منوسازهای دیگر استفاده کنید.
مانند ice megamenu یا مگامنو راکت تم که نامش RokNavMenu یا دیگر منوهای راست چین شده استفاده کند. ممکنه با این منوها با hikashop همسان نباشند اون وقت چاره ای ندارید منویی برای اون خریداری کنید.البته بعید میدونم ولی باز تست کنید. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: do.php?imgf=joomlaforum.ir_14108679721.jpg]](http://joomlaforum.ir/upload/do.php?imgf=joomlaforum.ir_14108679721.jpg)