|
به هم ریختگی صفحه هنگام کوچک کردن
|
|
۳-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۴۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به هم ریختگی صفحه هنگام کوچک کردن
سلام
در حالت معمولی سایتم درست نشون میده: ![]() ولی وقتی مانیتور کوچیکه و یا اندازه صفحه رو کوچیک می کنم لوگو سایت جاش تغییر پیدا می کنم و باعث بهم ریختگی میشه ![]() چطور حلش کنم؟ سپاس ![]()
|
|||
|
۳-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۲۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: به هم ریختگی صفحه هنگام کوچک کردن
قالبتون ریسپانسیو نیست
|
|||
|
۳-۵-۱۳۹۳, ۱۱:۳۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درسته ولی اگه قالب ریسپانسیو نباشه باید نمای کلی رو درست نشون بده که متاسفانه اون لوگو کار رو بهم میریزه، چطور محل اون رو هم ثابت کنم؟
|
|||
|
۳-۵-۱۳۹۳, ۱۱:۵۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برای این منظور باید سی اس اس اضافه کنید مثلا برای نمایشگرهای 720 یا 520 که در نت آموزشش هست.
کد اچ تی ام ال و سی اس اس رو براتون میزارم : کد: (انتخاب همه) <!-- Separate CSS File -->سی اس اس : کد: (انتخاب همه) /* @media Rule */سایت زیر رو هم یک نگاه بکنید برای توضیحات البته انگلیسی هست. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۸:۲۵ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنون آقای گنجی فقط یه سوال نوشتید کد اچ تی ام ال، اون رو دقیقا کدوم ور باید بزنم؟ معمولا اچ تی ام ال ها خالی اند و فقط کد رنگ دارند!
|
|||
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ببینید اون برای گذاشتن در فایل ایندکس دات اچ تی ام ال و لینک دادن به سی اس اس مخصوص نمایشگری هست که براش سی اس اس نوشتید.
میتونید در خود فایل سی اس اس عمومی هم بدون استفاده از اون کد استفاده کنید برای ایمپورت هم میتونید در سی اس اس بصورت زیر عمل کنید و بعد از اون سی اس اس بنویسید : کد: (انتخاب همه) @media all and (max-width: 1024px) {...}هر سی اس اس که بعد از این داخل آکولاد بنویسید برای نمایشگرهایی تا 1024 پیکسل استفاده میشود.مثلا برای نمایشگرهای تا 240 میتونید در بالا بجای 1024 عدد 240 را وارد کنید. کمی هم خودتون تحقیق کنید میتونید مشکل را برطرف کنید و لوگو کوچکتر برای نمایشگرهای کوچک بزارید و چینش ماژول هارو هم تغییر بدید. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

![[تصویر: 2014-07-24_233802.jpg]](http://www.uplooder.net/img/image/100/228f2283a205134661c4927bba7be3a9/2014-07-24_233802.jpg)
![[تصویر: 2014-07-24_233818.jpg]](http://www.uplooder.net/img/image/11/2093b856909345b869f6b9a25bceff62/2014-07-24_233818.jpg)