زمان کنونی: ۶-۵-۱۴۰۵, ۰۸:۵۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به هم ریختگی سایت
۱۰-۱-۱۳۹۲, ۰۷:۴۸ عصر
ارسال: #1
به هم ریختگی سایت
سلام، به دوستان فکر کنم تو سایتم css فراخوانی نمیشه باید چه کار کنم روی هر لینکی کلیک می کنم صفحه به هم ریخته است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۰-۱-۱۳۹۲, ۰۸:۱۱ عصر
ارسال: #2
به هم ریختگی سایت
دوست عزیز فکری به حال سایتتون بکنید

سرعت لود خیلی خیلی پایینه!
من وارد صفحات دیگه شدم مشکلی نبود
اگر از فایرفاکس و با کروم استفاده میکنید توسط ctrl+shift+delete کش مرورگر رو پاک کنید

یا علی
امضاء سعید حمزه زاده
طراحی انواع وب سایت شرکتی، شخصی، پورتال خبری، فروشگاهی، انجمن های گفتگو، طراحی انواع صفحات اینترو، طراحی و پیاده سازی انواع نرم افزارهای مدیریت، حسابداری و حسابرسی بر پایه RFID و بارکد
طراحی و بهینه سازی وبسایت با قیمت استثنایی!
گروه نرم افزاری رادین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۱۰-۱-۱۳۹۲, ۰۸:۲۶ عصر
ارسال: #3
به هم ریختگی سایت
درود
جناب حمزه زاده قسمت مطالب و آخرین اخبارشون به هم ریخته
این لینک رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضاء Zhyar
در فروشگاه اینترنتی من این خدمات داده می شود: ارسال رایگان به سراسر کشور + قیمت هایی کاملا منصفانه و رقابتی + گارانتی 18 ماهه + 5 سال خدمات پس از فروش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ok
۱۰-۱-۱۳۹۲, ۰۸:۴۸ عصر
ارسال: #4
به هم ریختگی سایت
شما در قیمت مدیریت قالب ها بررسی کنید که قالب پیشفرض برای تمامی منوها همین قالب باشه
امضاء سعید حمزه زاده
طراحی انواع وب سایت شرکتی، شخصی، پورتال خبری، فروشگاهی، انجمن های گفتگو، طراحی انواع صفحات اینترو، طراحی و پیاده سازی انواع نرم افزارهای مدیریت، حسابداری و حسابرسی بر پایه RFID و بارکد
طراحی و بهینه سازی وبسایت با قیمت استثنایی!
گروه نرم افزاری رادین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Zhyar
۱۱-۱-۱۳۹۲, ۰۶:۳۰ صبح
ارسال: #5
به هم ریختگی سایت
سایت شما صفحه سفید باز میشه.سایتتون رو بیارید بالا شاید بشه راهنمایی کرد.

موفق باشید
امضاء امیررضا مرتضوی

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان