زمان کنونی: ۲۴-۳-۱۴۰۵, ۱۱:۰۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start
۱۶-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۱۰ عصر
ارسال: #9
RE: آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start
سلام دوست عزیز من وقتی بسته نصبی رو ایجاد میکنم و میخوام اون رو مجددا نصب و آزمایش کنم موقع نصب اطلاعات نمونه پیغام خطای زسر رو میده

نقل قول: برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'fulltext, state, sectionid, mask, catid, created, created_by, created_by_alias, ' at line 5 SQL=-- -- Dumping data for table 'jgzl2_content' -- INSERT INTO jgzl2_content (id, asset_id, title, alias, title_alias, introtext, fulltext, state, sectionid, mask, catid, created, created_by, created_by_alias, modified, modified_by, checked_out, checked_out_time, publish_up, publish_down, images, urls, attribs, version, parentid, ordering, metakey, metadesc, access, hits, metadata, featured, language, xreference) VALUES (4, 50, 'برگزاری مراسم شام غریبان', 'news1', '', '

و پس از کلی بررسی تنها چیزی که فهمیدم این بود که نمیتونه اطلاعات جداول رو موقع نصب اطلاعات نمونه ایمپورت کنه
من میخوام یک بسته آسان نصب برای وب سایتهای هیئاتی و مذهبی بسازم و روی این بسته ماژول ها و کامپوننت هایی هم نصب کردم و نمیدونم میتونه مشکل از این باشه یا نه
نسخه جوملا 2.5.8 نسخه اصلی هست که بسته زبان فارسی روش نصب شده
امضاء ebrahimt
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start - hayat - ۱۰-۳-۱۳۹۰, ۰۱:۱۱ صبح
RE: آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start - ebrahimt - ۱۶-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ عصر
آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start - mohsenan - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۶:۵۶ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان