|
آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start
|
|
۱۶-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۱۰ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start
سلام دوست عزیز من وقتی بسته نصبی رو ایجاد میکنم و میخوام اون رو مجددا نصب و آزمایش کنم موقع نصب اطلاعات نمونه پیغام خطای زسر رو میده
نقل قول: برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'fulltext, state, sectionid, mask, catid, created, created_by, created_by_alias, ' at line 5 SQL=-- -- Dumping data for table 'jgzl2_content' -- INSERT INTO jgzl2_content (id, asset_id, title, alias, title_alias, introtext, fulltext, state, sectionid, mask, catid, created, created_by, created_by_alias, modified, modified_by, checked_out, checked_out_time, publish_up, publish_down, images, urls, attribs, version, parentid, ordering, metakey, metadesc, access, hits, metadata, featured, language, xreference) VALUES (4, 50, 'برگزاری مراسم شام غریبان', 'news1', '', ' و پس از کلی بررسی تنها چیزی که فهمیدم این بود که نمیتونه اطلاعات جداول رو موقع نصب اطلاعات نمونه ایمپورت کنه من میخوام یک بسته آسان نصب برای وب سایتهای هیئاتی و مذهبی بسازم و روی این بسته ماژول ها و کامپوننت هایی هم نصب کردم و نمیدونم میتونه مشکل از این باشه یا نه نسخه جوملا 2.5.8 نسخه اصلی هست که بسته زبان فارسی روش نصب شده |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان