|
ورزن جدید VirtueMart فایل زبان فارسی آن کجا باید کپی شود
|
|
۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۳۴ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ممنون از راهنماییتان
واقعا اگر کمی وقت بزاریم می فهمیم چیه تا بخوای مزاحم شما بشیم قبل از خواندن جواب های شما طبق تجربه ای که از قبل برای فارسی کردن کامپوننت املاکی داشتم یادم آمد و بالاخره این کار را کردم و بله این مال قسمت محیط سایت هست و قسمت ادمین نیست بنده در حال ترجمه قسمت ادمینش هستم که حدود 2000 و حتی بیشتر خط برای ترجمه داره بنده از خط اول شروع کردم هر کس می خواهد کمک کنه توی ترجمه که زودتر تمام شود و نامش در ترجمه کامپوننت درج شود کمک کند بنده هم مثل شما وقتم ذیغه و حالا پیش می ریم ببینیم تا کجا را ترجمه می کنیم و چه کسی کمکمان می کند در اینجا عکس هایی از قسمت هایی که همین چند دقیقه پیش ترجمه کرده ام را قرار می دهم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منتظر کمک تان در ترجمه هستم |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان