زمان کنونی: ۲۰-۳-۱۴۰۵, ۰۲:۲۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rating not valid
۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۴۶ صبح
ارسال: #1
Lightbulb rating not valid
با سلام و عرض خسته نباشید

یکی از معایب تالارهایی که با مای بی بی ایجاد شده نبود یک افزونه قدرتمند ومناسب برای امتیاز دهی به صورت حرفه ای به مطالب هست حداقلش اینه که من چیزی سراغ ندارم اینجا مسئله مای بی بی یا سیستم دیگه نیست وبنده خودم مای بی بی رو یکی از بهترین و دردسترس ترین ومناسب ترین سیستم ها می دونم که به خاطر امتیازاتش از جمله رایگان بودن نسبت به بقیه سیستم های مشابه از جایگاه خیلی خوبی برخورداره منظور من طراحی یک سیستم نظر دهی مناسب برای این تالارهاست اگر سیستم امتیاز دهی کمی بازبینی بشه که به اینصورت با امتیاز یک کاربر تمام پست ها به صورت 5 ستاره در نیاد و یک میانگین گیری برای امتیاز های داده شده انجام بشه بسیار صحیح تر ، حرفه ای تر ومعقولانه تر خواهد بود چون با وضع موجود اکثر پستها 5ستاره اند در حالی که ارزش همه پست ها به هیچ عنوان برابر نیست وبه نوعی کاربر به راحتی فریب میخوره که این مسئله هر چه قدر کاربر آماتور تر باشه بیشتر صدق میکنه چون این قبیل کاربران اطلاعات خاصی در مورد کیفیت وارزش افزونه های ارائه شده ندارند به نظر من باید یه فکری به حال این وضعیت امتیاز دهی بشه .کسی که پست رو ایجاد میکنه به راحتی میتونه اونو 5ستاره کنه در حالی که امتیاز پست باید با نظر کاربران باشه ومجموع نظرات وامتیازات کاربران ملاک ستاره های پست بشه نه اراده نویسنده همونطور که در تمام سایت های معتبر دنیا وجود داره ،وجود یک چنین سیستمی برای تالارهایی که مخصوصا در زمینه افزونه ها کار میکنه بسیار ضروریه ،این مسئله یک نظم وترتیب به بخش های مختلف میده وهر مطلب رو با توجه به ارزشش به مخاطب ارائه میده Rose
قابل توجه مدیران
موفق باشید
امضاء sasanu
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، zaban26
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
rating not valid - sasanu - ۲۰-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ صبح
RE: rating not valid - Reza Ganji - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۰۸ صبح
RE: rating not valid - sasanu - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۲۵ صبح
RE: rating not valid - Reza Ganji - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۲۹ صبح
RE: rating not valid - sasanu - ۲۲-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۵۷ صبح
RE: rating not valid - Reza Ganji - ۲۲-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۰۱ صبح

پرش به انجمن: