|
یک پیشنهاد واقعا عالی برای پارس جوم
|
|
۲۹-۸-۱۳۹۱, ۰۶:۵۴ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یک پیشنهاد واقعا عالی برای پارس جوم
سلام دوستان گلم
فرارسیدن ایام محرم و شهادت امام حسین (ع) رو تسلیت می گم. اما من یک پیشنهادی می خوام به مدیران پارس جوم بدم. چرا پارس جوم به خاطر مناسبت ها و ایام ها هدیه هایی به اعضاش نمی ده؟ به نظر من پارس جوم یک فروم حرفه ای در زمینه ی جوملا هست. من خودم از الان امادگی خودم رو برای این طور کارها اعلام می کنم. مثلا به خاطر ایام های سوگواری و .. بسته هایی رو برای دانلود عموم قرار بده. این طور هم فرهنگ اشتراک گذاری بین کاربران بالاتر می ره هم برای رشد انجمن خوبه. به نظرم پیشنهاد خوبی هست... ![]() ![]() دوستان نظر شما چی هست؟ |
|||
|
|
۲۹-۸-۱۳۹۱, ۰۷:۲۶ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: یک پیشنهاد واقعا عالی برای پارس جوم
پیشنهاد بسیار خوبی است
البته ما وقتمون رو بیشتر در پشتیبانی از کاربران جوملا قرار میدهیم و نه ارائه بسته های تبلیغاتی !! من به شخصه استقبال میکنم از این موضوع و اگر کسی بسته ای آماده کند با کپی رایت خود شخص در پارس جوم قرار خواهیم داد |
|||
|
|
۳۰-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۲۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
بنده هم با این نظر تقریبا موافقم ولی پارس جوم اکثرا هدیه قرار میده , مطمئن باشید اینبارم اینکارو میکنه... من با بسته نصبیها موافقم ![]()
|
|||
|
|
۳۰-۸-۱۳۹۱, ۰۶:۰۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
منظور من از تبلیغاتی این بود که دوستان که بسته نصبی به صورت هدیه به کاربراشون میدهند اینقدر تبلیغ و کپی رایت قرار میدهند که از هدیه بودن در می آید .
من حاضرم دوستان رو پشتیبانی کنم در این کار تا هر مشکلی بر خوردند به صورت آنلاین یا تلفنی راهنمایی کنم و در عوض ایشون بسته های نصبی را برای پارس جوم فارسی سازی کنند
|
|||
|
|
۳-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۲۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یک بسته خوب برای جوملا 3 انشاالله تا آخر هفته بعد برای دوستان تهیه می کنم !
به نام خود پارس جوم ! |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: