![]() |
|
محصولات Smart Addons - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: اخبار و اطلاعیه ها (/forum-1.html) +--- انجمن: انتقادات و پیشنهادات (/forum-4.html) +--- موضوع: محصولات Smart Addons (/thread-9890.html) |
محصولات Smart Addons - anzal - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ عصر با سلام ببخشید یه تایپیک هم در مورد الحاقات تجاری بود، کاربرا میتونستن نظرشونو بگن، گشتم پیدا نشد. نمیدونستم کجا باید این مطلبو بیان کنم، اینجا نوشتم. میخواستم درخواست کنم اگر امکانش هست در بخش الحاقات تجاری، محصولات سایت Smart Addons رو هم منتشر کنید. مطمئنم طرفداران زیادی داره. خود من تا حد امکان سعی میکنم انتخاب اولم باشن. مخصوصاً قالب هاش که چه از نظر زیبایی و چه از نظر امکانات نیاز به توضیح نداره. محصولات Smart Addons - محمدرضا بهارلو - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ عصر دوست عزیز سلام علی آقای یوسفی خسته نباشید. جناب گنجی اون محصولات رو از شرکت اصلی خریداری میکنن و به فروش میزارن تو انجمن شما اگه چیزی میخواین باید به آقای گنجی بگین تا براتون تهیه کنه برقرار باشید
محصولات Smart Addons - Reza Ganji - ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ صبح بله حتما اینکار رو انجام میریم. این سایت یکی از برترین سایتهای افزونه هست. محصولات Smart Addons - rezaetemadi - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ صبح محصولات آن شرکت را دارم ! خیلی زیبا هستند ولی کار کردن با آنها خیلی سخت است !!! امیدوارم آقای گنجی زمان فروش آموزش استفاده را هم قرار بدهند البته در صورت امکان محصولات Smart Addons - Reza Ganji - ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ عصر من خریداری کردم ولی متاسفانه خرید تایید نشده و این هم یکی از مشکلات دیگر برای ما ایرانی ها است که با این مشکلات روبرو میشویم. درحال پیگیری هستم تا ان شاالله به نتیجه برسه. |