![]() |
|
ماژول های مربوط به joomshoping - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: ماژول های مربوط به joomshoping (/thread-7459.html) |
ماژول های مربوط به joomshoping - ehsan2 - ۷-۵-۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ صبح سلام از کجا میتونم ماژولهای مربوط به جوم شاپینگ را تهیه کنم مثلا ماژول نمایش محصولات بصورت افقی یا عمودی یا نمایش متحرک محصولات نمایش آخرین محصولات اظافه شده به فروشگاه... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. RE: ماژول های مربوط به joomshoping - milad0098 - ۷-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ صبح درود از لینک زیر میتونید اونو دانلود کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول های مربوط به joomshoping - ehsan2 - ۹-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ صبح سلام ممنون اما به فارسیش نیاز دارم RE: ماژول های مربوط به joomshoping - پیام عمرانی - ۹-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ عصر اگر فارسی پیدا نکردید بدید براتون فارسی سازی کنیم یا اگه عجله ای نیست تو انجمن مطرح کنید تا دوستان فارسی سازی کنند براتون RE: ماژول های مربوط به joomshoping - ehsan2 - ۱۱-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ عصر (۹-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام من ماژول های نمایش محصولات و آخرین محصولات رو لازم دارم همچنین ماژول جستوجوی پیشرفته برای جوم شاپینگ RE: ماژول های مربوط به joomshoping - Reza Ganji - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ عصر افزونه های جوم شاپینگ رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید ! برخی رایگان و برخی تجاری هستند. RE: ماژول های مربوط به joomshoping - ehsan2 - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ عصر (۱۵-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام کدوم لینک؟ لینک یادتون رفت جناب گنجی RE: ماژول های مربوط به joomshoping - پیام عمرانی - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ عصر در این لینک : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول های مربوط به joomshoping - ehsan2 - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ عصر (۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام ممنون ولی اینها برای 2.5 هستش جوملای که استفاده میکنم 1.5 هستش برای 1.5 چیزی نیست؟ فارسی باشه بهتر RE: ماژول های مربوط به joomshoping - پیام عمرانی - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر تمامی ماژولهایی که منتشر کرده در همون صفحه بالا هست تو سایت خودش هم نگاهی کنید |