![]() |
|
ارور در مدیریت جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور در مدیریت جوملا (/thread-6898.html) |
ارور در مدیریت جوملا - Mohammad1986 - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ صبح در مدیریت جوملا 1.5 با این ارور مواجه شدم. فکر می کنید علتش چیه؟؟؟JFolder::files: Path is not a folder RE: ارور در مدیریت جوملا (کمک فوری) - امید - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ صبح لطفا از عناوین بهتر برای تاپیکتون استفاده کنید و تاپیک رو در قسمت مربوطه ایجاد کنید. عنوان تصحیح شد و تاپیک به بخش مربوطه انتقال یافت... در کجای مدیریت با این ارور مواجه میشید؟ لطفا بیشتر توضیح بدین. موفق باشید RE: ارور در مدیریت جوملا - Mohammad1986 - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ صبح هر وقت بخوایم یک (بخش، مجموعه، منو، مطلب و..) ایجاد کنیم در نوار بالا نمایش میده. اینم یه اسکرین شات از ارور در پیوست: (ببخشید از اشتباهی که صورت گرفت) RE: ارور در مدیریت جوملا - امید - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ صبح (۴-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ صبح)hashemi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشکالی نداره دوست من! ![]() از کی با این ارور مواجه شدین؟ افزونه ای نصب کردین یا کدی رو ویرایش کردین؟ RE: ارور در مدیریت جوملا - Mohammad1986 - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ صبح افزونه که خیر. کدها رو کمی دست کاری کردم. فقط رنگ ها و سایز نوشته ها رو تا حدودی تغییر دادم. |