![]() |
|
عید مبعث پیامبر خوبی ها مبارک باد. - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: اخبار و اطلاعیه ها (/forum-1.html) +--- انجمن: انتقادات و پیشنهادات (/forum-4.html) +--- موضوع: عید مبعث پیامبر خوبی ها مبارک باد. (/thread-6771.html) |
عید مبعث پیامبر خوبی ها مبارک باد. - امید - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ عصر ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد دل رمیده ما را انیس و مونس شد نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مسئله آموز صد مدرّس شد ![]()
عـیــد ختــم ناامیدی، عـیـــــد بیــــداری و هدایت، عــیــــد تمـــــــایز عـــدل و ظلــم، عید بزرگ نجات از حیرت و سرگردانی، عید پیامبری حضرت محمد مصطفی(ص)را به تمامی دوستداران حضرت و شما دوستان خوب پارس جوم تبریک و تهنیت عرض می کنم. عکس بدون ادیت رو هم پیوست کردم تا اگه دوستان مایل باشن توی سایتشون استفاده کنن. RE: عید مبعث پیامبر خوبی ها مبارک باد. - alim123 - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ عصر ماه فرو ماند از جمال محمّد سرو نباشد به اعتدال محمّد قدر فلک را کمال و منزلتی نیست در نظر قدر با کمال محمّد . . . سلام بر مبعث، پیام خیزش انسان، از خاک تا افلاک ! سلام بر مبعث، انفجار نور و ظهور همه ارزشها در صحنه حیات بشر ! روز بعثت بر همه دوستان مبارک باد RE: عید مبعث پیامبر خوبی ها مبارک باد. - محمد - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ عصر از بعثت او جهان جوان شد گیتی چو بهشت جاودان شد این عید به اهل دین مبارک بر جمله شیعیان مبارک. عید مبعث مبارک
RE: عید مبعث پیامبر خوبی ها مبارک باد. - محمدرضا بهارلو - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ عصر ای شاه سوار ملک هستی / سلطان خرد به چیره دستی
ای ختم پیمبران مرسل / حلوای پسین و ملح اول سر خیل تویی و جمله خیلند / مقصود تویی همه طفیلند بعثت پیامبر گرامی اسلام مبارک باد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عید مبعث پیامبر خوبی ها مبارک باد. - mahan - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ عصر شبی تاریک و عطرانگیز و مالامال مستی
محمد در حرا شد تا گشاید راز هستی محمد مست و عالم گشته مست از چشم مستش تماشایی بود مستی ما در می پرستی ... |