![]() |
|
مشکل در بارگزاری پلاگین antiicopy - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در بارگزاری پلاگین antiicopy (/thread-6271.html) |
مشکل در بارگزاری پلاگین antiicopy - fidoman - ۵-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ صبح سلام من میخواهم برای سایتم پلاگین آنتی کپی نصب کنم ولی در قسمت نصب این پلاگین بر روی سرور به مشکل برخوردم و فایل پلاگین بر روی سایت منتقل نشد همینطور آمدم به صورت دستی نصب کنم که فایل را در قسمت پلاگین /سیستم دانلود و استرکت کردم اما هرچه گشتم در قسمت مدیریت پلاگین پیدایش نکردم حال کسی هست مرا راهنمایی کند؟ RE: مشکل در بارگزاری پلاگین antiicopy - majid19 - ۵-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ عصر این کد را در قسمت head قالبتان قرار دهید کد: <script type="text/javascript">RE: مشکل در بارگزاری پلاگین antiicopy - fidoman - ۶-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ عصر ممنون فقط اگر ممکن است بفرمایید این کد را در فایل های css وارد کنم کجا -بیشتر راهنماییم کنید ممنون می شوم RE: مشکل در بارگزاری پلاگین antiicopy - majid19 - ۶-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ عصر (۶-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ عصر)fidoman نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در فایل index.php و بین دو تگ <head> ,<hea/< |