![]() |
|
اسکریپت whmcs - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسکریپت whmcs (/thread-5945.html) |
اسکریپت whmcs - tobasms - ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ عصر من نیاز به یه سیستم همکاری دارم که به سفارش اقای گنجی اسکریپت whmcs رو سفارش کردند و همون چیزیه که من لازم دارم ولی از هر سایت که دانلود می کنم یا لاینس نیاز داره و یا یه فایل رو ارور میده اینم اسم اون فایل Configuration.php میشه یه اسکریپت که این مشکل ها رو نداشته باشه معرفی کنید RE: اسکریپت whmcs - صابرمحمدی - ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ عصر شما این فایل رو بصورت دستی در روت ایجاد کن و دسترسی اون رو هم 666 قرار بده تا اطلاعات دیتابیس داخلش ذخیره بشه RE: اسکریپت whmcs - tobasms - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ صبح من با روت کار نکردم و نمی دونم راه دیگه ای نیست ؟؟؟ RE: اسکریپت whmcs - Reza Ganji - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ صبح منظور این است در پوشه ای که میخواهید نصب کنید یک فایل با نام و پسوندی که گفتید ایجاد کنید و سطح دسترسی رو 0666 قرار دهید تا تنظیمات درون اون ذخیره شود. از هرجا دانلود کنید معمولا روش نصب هم همراه بسته موجود است. RE: اسکریپت whmcs - memare-ahvaz - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ صبح درود دوست عزیز این کار ها روکه من واستون توضیح دادم......که شما گفتین آی پی تون بن شده.... لطفا کامل برای دوستان تضیح دهید تا مشکلتون سریعتر حل گردد RE: اسکریپت whmcs - tobasms - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ صبح میشه شما زحمت بکشید نصبش کنید البته اگه از نظر قوانین انجمن مشکل نداره RE: اسکریپت whmcs - memare-ahvaz - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ صبح بهتر به یکی از مدیران اگر وقت داشتن دسترسی بدین واستون انجام بدند |