![]() |
|
قیمت گذاری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قیمت گذاری (/thread-5061.html) |
قیمت گذاری - ali_gh8 - ۲۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ صبح باسلام من یه سایتی رو با جوملا ساختم حالا می خواستم ببینم چقدر می ارزه؟ کلا الان قیمت توچه حدیه؟ و این سایت چه چیزایی رو کم داره؟ مرسی ممنون از همه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قیمت گذاری - mking - ۲۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ عصر دوست گرامي سايت شما فعلا که صفحه آفلاين ميده ![]()
RE: قیمت گذاری - gogerd - ۲۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ عصر دوست عزیز هر امکاناتی که میزاری تو سایت یه قیمتی داره لیست قیمتهای معقول رو از توی سایت زیر توی براورد هزینه میتونی برداری!! در ضمن سایت یه چیز سلیقه ای است. من کسی رو میشناسم که با ارتیسیتر قالب زده با چندتا امکانات 1600 $ گرفته در صورتی که قیمتش 400 -500 هست ! پس نمیشه قیمت فطعی داد!!! موفق باش RE: قیمت گذاری - razie - ۲۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ عصر ali_gh8 عزیز اگر نظر خواهی می کنید و جواب نظر خواهی برای شما اهمیت دارد سایت را فعال کنید. موفق باشید RE: قیمت گذاری - محمدسلیمانی - ۲۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ صبح به نظر من 50 تا 100 ![]()
RE: قیمت گذاری - mal2moh - ۲۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ عصر سلام اگه من باشم باهات قرارداد نمیبندم از خیلی نظرها ضعیفه تصاویری که متحرک گذاشتی تنظیم فونت ها رنگ بندیش هم نپسندیدم موفق RE: قیمت گذاری - gogerd - ۲۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ عصر (۲۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ عصر)mal2moh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه دیگه اینجوری هم نگو عزیز درسته یکم کار داره اما نه دیگه اینجوری!! من فکر کنم امضا ارسال کننده پست رو نخوندی یه نگاه بهش بنداز به نظرم جمله قشنگیه!! باید بیشتر روش کار کنه !!! این به نظر بهتره!! ![]() موفق باش RE: قیمت گذاری - razie - ۲۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ عصر دوست عزیز به نظرم اگر روی رنگ بندی بیشتر توجه کنید و از افزونه هایی برای بالا یردن جذابیت سایت استفاده کنید سایت خوبی می شه RE: قیمت گذاری - ali_gh8 - ۲۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ صبح (۲۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ عصر)gogerd نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عیبی نداره gogerd جان انتقاده دیگه !! بچه ها باید آزادانه نظر بدن! اما قابل توجه mal2mah عزیز، بنده از اواخر بهمن ماه امسال با جوملا و سیستم های مدیریت محتوا آشنا شدم و فکر می کنم واسه این مدت کوتاه پیشرفت خوبی داشتم .. ****بازم مرسی از همه بچه های گلی که نظر دادن *** RE: قیمت گذاری - mal2moh - ۲۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ عصر سلام عذرخواهی میکنم منظور من از نوشتن جملات بالا یک انتقاد خالی نبود بلکه بیدارنمودن حس تحریک در برابر کاری که انجام دادی بود چرا که میخواستم بدونی خیلی باید زحمت کشید ارزوی موفقیت دارم ما هممون از روز شما شروع کردیم و این روزا رو گدروندیم و شاید به نظر خیلی ها هنوز هم مبتدی باشیم موفق |