![]() |
|
مشکلی در سبد خرید جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکلی در سبد خرید جوملا (/thread-4756.html) |
مشکلی در سبد خرید جوملا - mohsen ghadery - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ عصر با سلام خدمت دوستان عزیز من ویرچومارت رو نصب کردم ولی وقتی که ماژول سبد خرید رو فعال کردم متوجه مطلبی شدم - وقتی سبد خرید خالی هست عکسی در سبد خرید قرار میگیرد که آن عکس لینک داده شده به سایت ویرچومارت ![]() میخواستم ببینم راه حلی هس که این لینک برداشته بشه یا اصلا عکس رو عوض کنیم؟ من داخل کدش گشتم ولی نتونستم بفهمم .... RE: مشکلی در سبد خرید جوملا - ehsansabet - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ عصر سلام. من ویرچومارت نصب ندارم که دقیق بگم. دمو آنلاین اگه دارین بزارین تا راهنمایی کنم. RE: مشکلی در سبد خرید جوملا - mohsen ghadery - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ عصر این دمو سایت اصلی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم سایتی که من دارم میسازم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکلی در سبد خرید جوملا - ehsansabet - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ عصر برای عوض کردن عکس برید به این آدرس در سایتتون : کد: components/com_virtuemart/shop_image/ps_image/menu_logo.gifبرای لینک هم تا نصب نکنم نمیتونم دقیق بگم کجا ، نصب کردم همینجا مینویسم. |