![]() |
|
پلاگین گالری در مطلب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: پلاگین گالری در مطلب (/thread-4070.html) |
پلاگین گالری در مطلب - rezaetemadi - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ عصر سلام من یک سایت دارم که گاهی اوقات مطالبش بیشا از 30 عکس هم دارد ! به دنبال یک پلاگین یا افزونه ای می گردم که عکس های مطلب را به صورت زیبا و جذاب به نمایش بگذارند ! مثلا این یک ننمونه کوچک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در کل نمی خواهم عکس ها را زیر هم بگذارم تا طول سایت زیاد شود دوستان من اول از همه جستجو کردم به احتمال زیاد هم در آرشیو خود دارم ولی دقت کردید ، هر وقت چیزی را که می خواهید نیست ! الان برای من هم دقیقا چنین اتفاقی افتاده RE: پلاگین گالری در مطلب - محمدسلیمانی - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ عصر سلام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پلاگین گالری در مطلب - rezaetemadi - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ عصر ممنون ولی پلاگین درج ماژول در مطلب نمی خواهم پلاگین درج گالری در مطلب می خواهم RE: پلاگین گالری در مطلب - محمدرضا بهارلو - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ عصر خوب دیگه. گالری نو یه ماژول هست. درسته؟؟ اون ماژول هم بین مطالبت قرار بده. با افزونه ای که دوستمون لینک دادن. فکر نکنم همچن پلاگینی باشه. ............................. راستی قالب سایتی که دادی رو داری؟؟ اگه تجاری برام پ.خ کن. ممنون RE: پلاگین گالری در مطلب - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ صبح من به شما simple image gallery را پیشنهاد میکنم و میتوانید تنظیمات نمایش را تغییر دهید. البته چند افزونه به این نام هست و شما پلاگین سایت جوملا ورک را استفاده کنید. RE: پلاگین گالری در مطلب - milad2012 - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ صبح با سلام و خسته نباشي من يه مشكل دارم! من پلاگين گالري در مطلب رو نصب كردم و همينطور ماژول گالريsimple image gallery بعد موقي كه اين گالري رو به متن اضافه ميكنم براي نشان دادن اين گالري بايد فعال باشه و براي فعال بودن بايد موقعيت اونو در صفحه مشخص كنم در واقع با فعال كردن اون هم در صفحه نشون داده ميشه و هم در همون متن مورد نظر چه كار بايد بكنم ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد RE: پلاگین گالری در مطلب - محمدسلیمانی - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۳ صبح بهش یک موقعیتی بده که در قالب موجود نباشه RE: پلاگین گالری در مطلب - milad2012 - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ صبح اگه قالبم همه ي موقعيت ها رو داشته باشه چي؟ نميشه كاري كرد؟ RE: پلاگین گالری در مطلب - محمدسلیمانی - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ صبح جایی که موقعیت ها رو انتخاب میکنی جای انتخاب تایپ کن مثلا no RE: پلاگین گالری در مطلب - milad2012 - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ صبح داداش دستت درد نكنه خيلي خيلي ممنونم |