![]() |
|
مشکل بسته های نصبی smartaddons - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل بسته های نصبی smartaddons (/thread-19842.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ عصر سلام دوستان من بسته نصبی از smartaddons نصب کردم همه چی درست پیش رفت فقط اینستالرش خود جوملا بود و اکیبا بک آپ نبود حالا که تموم شده و مثل خیلی کارای دیگه ام که درست شده انجامش دادم اما نمیدونم چرا اینطوری نشون میده؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مراجعه کنید به سایت قبلا هم از این شرکت قالب نصب کردم باز اینستالرش خود جوملا بوده و باز اینطوری بالا اومده لطفا راهنمایی کنید خیلی عجله ایه RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parsrayaneh - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۵۵ عصر *** Please install Plugin YT Framework and enable it *** سلام خودش گفته چیکاری کنی لرو تو پلاگینها پلاگین مذکور و پیدا کن و فعالش کن RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۰۰ عصر سلام پارسا جان همچین چیزی نگفته شما الان وارد سایت بشین یه همچین چیزی بالا میاره : [attachment=8629] خب من اون پلاگین هم نگا کردم الان فعال بود برای اطمینان غیر فعال کردم و سریع فعالش کردم RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parsrayaneh - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۰۳ عصر من دارم با گوشی نگاه میکنم شما یه نگاه به سورس کدش بنداز ببین css قالبتو میخونه یا نه بعد ببین هاستت جا داره یا نه کش جوملا خالی کن تست کن RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۰۶ عصر تمامممشو تست کردم هیچ مشکلی نداره... css رو میخونه هاست جا داره کش خالیه ظاهرا این بسته های نصبی smartaddons یه قلقی باید داشته باشه بعضیاشون امیدوارم کمکم کنین حلش کنم نمیدونم چشه اخه RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ عصر البته الان که بیشتر نگاه میکنم حس میکنم فقط ایندکس اصلی رو میخونه یعنی نه فایلای جاوا نه css نه بقیه هیچ کدو رو فراخوانی نمیکنه نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parsrayaneh - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ عصر بسته نصبی و دوباره حذف کن و دوباره نصب کن شاید کلا بسته نصبی مشکل داشته باشه به نظر من پوشه css و نمیخونه این دلیلش میتونه نبود پوشه، ادرس اشتباه پوشه یا css، حذف کدهای اصلی و... باشه شما کلا دوباره نصب کن ببین حل میشه یا نه، نصب بسته نصبی نباید قلق خواصی داشته باشه مگه اینکه نال شده و... باشه موفق باشید RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۲:۴۷ صبح بسته نصبی مشکل نداره اما نمیدونم چشه دوستان اگر کسی میتونه این لطف رو در حق حقیر کنه که یوزر پسورد سایت روبدم خدمتشون لطفا کمک بفرمایید خیلی ضروره سایتم هنوز اونجوره RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - rezajaf - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۴:۰۱ صبح بسته اتون اورجیناله آیا؟ و اینکه نسخه قالبتون چنده این مشکل ممکنه بخاطر عدم هماهنگی قالب با نسخه جوملاتون باشه بنده آخرین نسخه قالب که 1.0.3 هست رو دارم اورجینال RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۴:۳۲ صبح سلام خدمتتون آقای جعفری من دانلود کردم از یه سایت خارجی نمیدونم اورجینال باشه یا نه نسخه قالب من 1.0.2 هستش یعنی یه ورژن از مال شما قدیمی تر ممنون میشم کممکم بفرمایید خواهش میکنم |