![]() |
|
مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug (/thread-1856.html) |
مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug - vahid.exe - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ صبح سلام دوستان من تنظیمات sef خود جوملا رو فعال کردم و الان پلاگین plg_unicodeslug رو نصب و فعال کردم اما وقتی نام مستعار منو رو فارسی میکنم خطای 404 میده ! مشکل از چی میتونه باشه؟ RE: مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug - پیام عمرانی - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ صبح در تنظیمات sef جوملا هر سه گزینه باید فعال باشند چک کردید ؟ RE: مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug - vahid.exe - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ صبح بله هر سه فعال است و اون پوشه هم از تو هاست تغییر نام دادم
RE: مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug - پیام عمرانی - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ صبح منظورتون از پوشه همون فایل htaccess هست دیگه ؟ اون فایل رو بپیوست کنید تا چک بشه RE: مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug - vahid.exe - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ صبح ممنون آقای عمرانی الان خودش درست شد و دیگه مشکلی نداره . بدون اینکه چیزی اعمال کنم ! ولی نفهمیدم مشکل از چی بود . ![]() Thanks RE: مشکل با پلاگین فارسی کردن لینک ها plg_unicodeslug - مرتضی محمدجانی - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ صبح احتمالا از مشکل از کش مرورگر یا جوملا بوده موفق باشید
|