![]() |
|
انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو (/thread-17863.html) صفحهها: 1 2 |
انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سید مهدی طباطبائی - ۲۱-۲-۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ عصر سلام دوستان عزیز. خسته نباشید لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم کل مطالب یک مجموعه رو بدون اینکه براش منو بسازم منتشر کنم؟ الان در قسمت تبلیغات بنری قرار دادم و میخوام مطالب اون مجموعه خاص رو بهش لینک کنم اما تا منوی خاصی براش نسازم و منتشر نکنم این لینک فعال نمیشه. لطفا بگید چطور میتونم این کار رو انجام بدم ممنون RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سعید حمزه زاده - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ صبح میتونید یک منو بسازید اما در سایت نمایش ندید!!! یا علی RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سید مهدی طباطبائی - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ عصر همینکار رو میکنم اما به محض اینکه منو رو عدم انتشار میکنم لینک باز نمیشه و ارور 404 میده! RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - Pourdaryaei - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۵۵ عصر در سايت نمايش نديد يعني دسترسي رو بزاريد براي كاربراي ثبت نام شده يا ويژه نه اينكه غيرفعالش كنيد ؛ غيرفعال كردن منو مساوي با نبودن منو هست RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سعید حمزه زاده - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ عصر حالا نیاز به تغییر سطح دسترسی هم بدید! یک منو جداگانه بسازید یک ماژول از نوع این منو بسازید و در یک موقعیت که اصلا در قالبتون نیست منتشر کنید! با این کار منو هست، گزینه ها هم قابل دسترسی هستند اما خود منو در صفحه نمایش داده نمیشه!!! یا علی RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سید مهدی طباطبائی - ۲۳-۲-۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ عصر نقل قول: در سايت نمايش نديد يعني دسترسي رو بزاريد براي كاربراي ثبت نام شده يا ويژه نه اينكه غيرفعالش كنيد ؛ غيرفعال كردن منو مساوي با نبودن منو هستطبیعتا اینکارو که میکنم فقط اعضا میتونن منو رو ببینن و بی فایده است! RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سید مهدی طباطبائی - ۲۳-۲-۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ عصر نقل قول: حالا نیاز به تغییر سطح دسترسی هم بدید!جناب حمزه زاده وقتی ماژول جدید رو در موقعیت یک قالب دیگه منتشر میکنم، ادرس مطلب رو چطور بدست بیارم و لینک کنم؟ RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سعید حمزه زاده - ۲۳-۲-۱۳۹۴ ۰۶:۵۰ عصر ببینید برای این کار ابتدا ماژول منو رو در یکی از موقعیت هاتون منتشر کنید که نمایش بده بعد لین هاتون رو دارید، لینک ها رو استفاده بفرمایید و در پایان کار موقعیت ماژول منو رو به یک موقعیتی که در قالب نیست تغییر بدید یا علی RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - سید مهدی طباطبائی - ۲۳-۲-۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ عصر جناب حمزه زاده عزیز بسیار سپاسگزارم با روشی که فرمودید مشکل حل شد ممنون RE: انتشار مطالب مجموعه بدون ساختن منو - Mojtaba Pordel - ۲۴-۲-۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ صبح سلام البته دوستمون مشکلش حل شده، ولی راه حل ساده تر استفاده از ادیتور JCE هست. یک منوی فرعی بسازین و نیازی به ایجاد ماژول منو و انتشار اون ماژول توی سایت نیست. با استفاده از ادیتور JCE میتونین عکس یا متن مورد نظر رو به گزینه های منویی که ایجاد کردین لینک بدین. |