![]() |
|
افزونه ای برای پاپ آپ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: افزونه ای برای پاپ آپ (/thread-17604.html) |
افزونه ای برای پاپ آپ - rezaetemadi - ۱۰-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ عصر سلام دنبال یک پلاگین یا ماژولی هستم که زمانی که کاربر وارد سایت شد پاپ آپ براش باز بشه ! می خوام یک ماژول رانمایش بدم
RE: افزونه ای برای پاپ آپ - rezaetemadi - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۰۰ صبح دوستان کسی چنین افزونه ای سراغ نداره؟ RE: افزونه ای برای پاپ آپ - Pourdaryaei - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ صبح فکر میکنم این ماژولی که پیوست کردم بدردتون بخوره ؛ البته خواستم خصوصی براتون بزارم که نمیشد ، دانلود کردید حذفش کنید نسخه دمو : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افزونه ای برای پاپ آپ - rezaetemadi - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ عصر دانلود کردم RE: افزونه ای برای پاپ آپ - rezaetemadi - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ عصر نحوه کارش چطوری هست من یک ماژول اختصاص دادم بهش ! اما برام نشون نمیده RE: افزونه ای برای پاپ آپ - Pourdaryaei - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ عصر رسيدم خونه سعي ميكنم ببينم چطوره ؛ RE: افزونه ای برای پاپ آپ - YasinDesign - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۱۱ عصر آقای پوردریایی برای منم میفرستینش ؟ جوملا 3.4 RE: افزونه ای برای پاپ آپ - Pourdaryaei - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ عصر پیوست رو حذف نکردم خووو میتونید ویراش کنید / تائید پیوست و دانلودش کنین بعد هم دوباره رد تائیدش کنید RE: افزونه ای برای پاپ آپ - Pourdaryaei - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ عصر این لینک آموزش کاملشه ببینید چیزی دستتون میاد به ما هم بگید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. البته برای جوملا 3 ماژول 6popup بنظرم بهتر عمل میکنه |