![]() |
|
پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 (/thread-17494.html) |
پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - rasooli.m - ۲۱-۱۲-۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ عصر با سلام كسي افزونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.يا افزونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو داره؟ هرچي گشتم نتونستم نسخه رايگانشو پيدا كنم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد. RE: پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - YasinDesign - ۲۱-۱۲-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر با سلام در لینک زیر میتونید پیداش کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - rasooli.m - ۲۱-۱۲-۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ عصر پلاگين هاي معرفي شده تجاري هستن و تو سايت جهاني جوملا هيچوقت نسخه رايگان رو نميزاره. من دنبال نسخه رايگان دو افزونه معرفي شده هستم. RE: پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - Reza Ganji - ۲۱-۱۲-۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ عصر درود مشکلی نیست یکیش رو میخریم و برای همه بچه ها هم هدیه میزارم البته بالای بیست دلار نباشه بهتره. RE: پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - rasooli.m - ۲۱-۱۲-۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ عصر به به چه عالي! من كه ميگم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خريداري بشه. امكاناتش بيشتر و قشنگتره دكمه هاش. 15 دلارم هست قيمتش RE: پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - Reza Ganji - ۲۲-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ صبح درود جناب موسی زاده خریداری شد و تا ساعاتی دیگر برای دانلود قرار داده خواهد شد. این یک هدیه ناقابل به شما و سایر دوستان پارس جومی می باشد . RE: پلاگين شبكه هاي اجتماعي براي K2 - rasooli.m - ۲۲-۱۲-۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ صبح به به دستتون درد نکنه. الکی نیست که عاشق پارجومم |