![]() |
|
مصرف زیاد منابع - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مصرف زیاد منابع (/thread-16311.html) |
مصرف زیاد منابع - moas - ۲۰-۷-۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ عصر مصرف منابع جوملای من خیلی زیاده بسته نصبی نصب کردم ولی نمیدونم مشکل از کجاست هاست هم کمکم نمیکنه k2 را از قسمت پلاگین ها غیرفعال کردم و افزونه ی بازدید رو هم غیر فعال کردم ولی بازم فایده نداشت.حجم error log خیلی زیاده نمیتونم اینجا بذارم گزارش google analytics گذاشتم دوتا سایت آخرو بهشون شک دارم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مصرف زیاد منابع - Reza Ganji - ۲۱-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ صبح اینها سایت های جستجوگرند و یاندکس (yandex) موتور جستجوی روسیه هست و فکر نمیکنم اینها منابع رو مصرف کنند. میتونید ده بیست خط اول فایل ارور لاگ را اینجا بزارید و ممکنه ارور رو هاستینگ مجبور به رفعش باشه. درواقع به این راحتی نمیشه دلیل مصرف سایت رو پیدا کرد چون یک خط کد میتونه سرور رو لودش رو بالا ببره و این کد ممکنه در یکی از فایل های قالب و افزونه هایی باشه که شما از سایت های وارز دانلود کردید. |