![]() |
|
چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ (/thread-15488.html) |
چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ - jahani - ۱۱-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ عصر چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ آخه میخوام یه تصویربزارم.اون رو کجاباید آپ کنم؟؟ باچه سایزی؟ وچطوری به پلاگین معرفیش کنم؟ RE: چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ - azarp - ۱۱-۴-۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ عصر شما چرا خود پس زمینه را تغییر نمیدید؟ عکس مورد نظر را به نام عکسی که استفاده شده تغییر نام داده و در مسیر فوق آپلود نمایید RE: چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ - arx mirzaei - ۱۱-۴-۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ عصر آخه بعضی از پس زمینه ها به صورت Pattern هستند ی تیکه عکس هست که ریپیت شده RE: چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ - azarp - ۱۱-۴-۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ عصر در این موارد میتونید دستور فوق را با دستور زیر تغییر دهید اگر خواستید فقط از رنگ استفاده نمایید کد: body {RE: چطوری بااستفاده ازپلاگین تغییرپس زمینه تصویرسایت روتغییربدم؟ - jahani - ۱۱-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ عصر ببخشید واسه اضافه کردن عکس : این کدی که گزاشتیدرو به ادامه کد تغییر بک گراند اضافه کنم؟؟ این کد بک گراند منه داخل templte .css : body.bg{background:#282828} حالااین لینک اضافه کردن تصویر رو چطوربهش اضافه کنم؟؟؟ یعنی بجای اون نقطه چینی که گزاشتید من چی بزارم؟؟ |