![]() |
|
عدم ورود به مدیریت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم ورود به مدیریت (/thread-15127.html) |
عدم ورود به مدیریت - sadeghi - ۴-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ صبح سلام خدمت دوستان خیلی دنبال این مساله گشتم اما پیدا نکردم و مجبور شدم یه تاپیک جدید باز کنم من وقتی وارد صفحه لوگین مدیریت میشم و یوزر و پسورد مدیریت رو وارد می کنم، به صفحه اول سایت ریدارکت میشم و وارد مدیریت نمی تونم بشم ممنون میشم راهنمایی فرمایید RE: عدم ورود به مدیریت - vahid.exe - ۴-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ صبح سلام. آخرین تغییراتی که ایجاد کردید و بعدش این مشکل به وجود اومد چی بودند؟ با یک مرورگر دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل وجود داره؟ اگه امکانش هست آدرس سایتتون را هم قرار بدید. یا علی RE: عدم ورود به مدیریت - sadeghi - ۴-۳-۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ صبح جدیدا چیزی رو نصب نکردم! این مشکل به خاطر چی می تونه باشه و چه جوری میشه رفعش کرد؟ RE: عدم ورود به مدیریت - vahid.exe - ۴-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ صبح شما از افزونه های امنیتی مانند admintools و یا jsecure استفاده نمی کنید؟ این مشکل پاسخ ثابتی نداره و ممکنه به دلایل مختلف رخ بده. اول یک بکاپ از سایتتون بگیرید و سپس مطابق نسخه جوملایی که نصب کردید یک بسته جوملای خام رو روی فایل ها در محل نصب جوملا فقط اکسترکت کنید و پوشه installation را حذف کنید ببینید درست میشه؟ دقت کنید که فقط بسته جوملای خام رو باید اکسترکت کنید و نصب نکنید. پس از اکسترکت ممکنه اگر در ترجمه ها و قالب های پیشفرض جوملا تغییرات ایجاد کردید و ازشون استفاده می کنید تغییرات به حالت پیشفرض برگرده. پس قبل از هر تغییری بکاپ فراموش نشه یا علی RE: عدم ورود به مدیریت - eskafild - ۶-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ عصر یه یوزر و پسورد اشتباه بزنید ببینید چی میگه؟ اخطاری میده یا نه؟ اگه نداد چند مورد رو باید تست کنید: یکیش اینه: تو کانفینگ برید و تنظیمات کوکی رو بررسی کنید ببینید چیزی وارد نشده؟ RE: عدم ورود به مدیریت - sadeghi - ۶-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ عصر اخطاری نمیده تنظیمات کوکی هم داخل فایل کانفینگ به شکل زیر هست public $cookie_domain = ''; public $cookie_path = ''; RE: عدم ورود به مدیریت - shaban532 - ۶-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ عصر در این حالت نباید مشکلی وجود داشته باشه اما شما این دو خط را جایگزین کنید: کد: public $cookie_domain = '.parsjoom.ir';یا علی
|