![]() |
|
لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی (/thread-14691.html) |
لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - majid33 - ۱۶-۱-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر با سلام با یک مشکل عجیب روبرو شدم؛ برای کاربران public سایت بصورت ناقص لود میشه و بعضی از قسمتها کار نمیکنن مثل منوها، اسلایدشو و ... ولی وقتی سایت رو تو حالت آفلاین میزارم و با یوزرنیم و پسورد وارد میشم هیچ مشکلی وجود نداره! دسترسی کاربر public رو هم چک کردم همشون روی Not Set تنظیم شده است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منتطر راهنمایی هاتون هستم
RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - heroesofnew - ۱۶-۱-۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ عصر این سایت که همش لود شد مشکلی نداشت
RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - majid33 - ۱۶-۱-۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ عصر مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟ عکس رو ببین RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - heroesofnew - ۱۶-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ عصر سایت را بزرا رو آفلاین و یوزر و پسورد بده ببینیم چشه هرچی هست فکر کنم مشکل از js های سایت باشه حالا شما یوزر پس یده چک کنیم RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - majid33 - ۱۶-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ عصر ارسال کردم برات، ممنون از لطفت RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - heroesofnew - ۱۷-۱-۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ صبح من که نتونستم مشکل این دوستمونو حل کنم اگه کسی میتونه کمکش کنه و به ما هم بگه مشکل چی بوده RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - majid33 - ۱۷-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ صبح از دوستان کسی نظری نداره
RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - arx mirzaei - ۱۷-۱-۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ صبح فک نکنم ولی شاید از cache مرور گرت باشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واسه من هم کامل لود شد مشکلی نداشت ببینم از اگه از ومپ استفاده میکنی Xammp رو بفرما بگیر برو بنصب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شاید از اون باشه ![]() ![]()
RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - mahan - ۱۷-۱-۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ صبح درود بر شما احتمالا باید از کش مرورگرتان باشد، اگر از فایرفاکس استفاده می کنید افزونه پاک کردن کش را نصب کنید و در مواردی از این دست از آن استفاده کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: لود نشدن کامل سایت برای کاربران عمومی - majid33 - ۱۷-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ صبح دوستان ممنون از پاسخ هاتون ولی مشکل از تداخل چی کوئری بود که حل شد
|