![]() |
|
یک افزونه خوب برای دانلود معرفی کنید. - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: یک افزونه خوب برای دانلود معرفی کنید. (/thread-11876.html) |
یک افزونه خوب برای دانلود معرفی کنید. - pasokhgoo - ۲۳-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ عصر با سلام و ادب من برای سایت امکان دانلود میخواستم بزارم تا کتاب و نرم افزار هایی جهت دانلود قرار دهم که کاربران استفاده کنند. حالا شما کدام افزونه خوب و حرفه ای رو توصیه می کنید؟البته فارسی هم باشه. اگر لینک دانلودش رو هم قرار بدید که عالی میشه؟ با تشکر یک افزونه خوب برای دانلود معرفی کنید. - امیررضا مرتضوی - ۲۳-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ عصر درود دوست عزیز و گرامی قبلا هم خدمتتون عرض کردم.مباحث و مشکلات خو را باید در انجمن مربوط به مباحث و مشکلات مطرح بفرمایید.این قسمت برای قرار دادن الحاقات جوملا 2.5 است. موضوع منتقل شد. فوکا دانلود برای کار شما مناسب و حرفه ای است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یک افزونه خوب برای دانلود معرفی کنید. - pasokhgoo - ۲۳-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ عصر سلام و تشکر ببخشد من فکر میکردم همین جا باید نوشت. یک افزونه خوب برای دانلود معرفی کنید. - guilanclick - ۲۴-۳-۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ صبح من از جی دانلود استفاده می کنم و کاملا راضی هستم |